Tuesday, July 4, 2017

Concurs de fotografii: “Împreună ne-a reuşit!”

Concurs de fotografii
“Împreună ne-a reuşit!”

ATENŢIE! Din cauza solicitărilor am prelungit perioada de recepţionare a fotografiilor până în data de 20 iulie!

 

În ajunul Săptămânii Mondiale a Alăptării, Mămica Alăptează şi Mama.md anunţă concurs de fotografii, cu premii frumoase de la Mămica Alăptează şi Crystal.md, la tema “Împreună ne-a reuşit!” dedicată Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017.

Condiţiile de participare în concurs:

1. Expediaţi o fotografie în care să fiţi Dumneavoastră, bebeluşul şi persoana care v-a ajutat sau v-a încurajat să alăptaţi (poate fi oricine consideraţi Dvs: soţul, mama, prietene, medicul, consultantul în alăptare, etc.). Dacă nu aveţi o poză comună - o poză cu Dumneavoastră alăptând copilaşul şi două propoziţii despre persoana care v-a susţinut cel mai mult. Fotografiile pot fi expediate la adresa mamicaalapteaza@gmail.com până în data de 15 iulie. În scrisoare indicați link către profilul Dvs de facebook. In subiectul scrisorii indicați: "Concurs MA".
2. Înperioada 16-28 iulie îndemnaţi prietenii să voteze pozele preferate din albumul de concurs. Fotografiile ce vor lua cele mai multe “like”-uri vor fi desemnate drept câştigătoare;
3. Apreciaţi pagina de facebook Mămica Alăptează (dacă nu aţi făcut-o anterior);
4. Distribuiţi postarea de concurs pe pagina Dvs personală;
5. Prin expedierea pozei de concurs oferiţi acordul tăcit ca aceasta să fie publicată pe pagina Mămica Alăptează şi printată şi plasată în cadrul Deschiderii Oficiale a Săptămânii Alăptării;
6. În concurs pot participa doar cetăţenii Republicii Moldova;
7. Câştigătorii vor putea ridica premiile valoroase doar în cadrul Marşului Alăptării, a Deschiderii oficialea Săptămânii Mondiale a Alăptăriipe 1 august 2017.

Premiile: 


I LOC 
certificat* în valoare de 600 lei pentru orice produs din magazinul Crystal.md şi un bilet dublu gratuit pentru orice workshop Mămica Alăptează;

II LOC 
certificat* în valoare de 400 lei pentru orice produs din magazinul Crystal.md şi un bilet dublu gratuit pentru orice workshop Mămica Alăptează;

III LOC 
certificat* în valoare de 200 lei pentru orice produs din magazinul Crystal.md şi un bilet dublu gratuit pentru orice workshop Mămica Alăptează;Participanţii ce se vor plasa pe locurile VI-VII vor primi un bilet individual gratuit la orice workshop Mămica Alăptează.*Notă: Certificatele valorice nu pot fi schimbate în bani. 
Partenerul concursului fotografic este atelierul de creaţie şi, totodată, magazinul de bijuterii calitative din cristale SWAROVSKI - CRYSTAL.MD. Aici puteţi procura bijuterii cu amănuntul, dar la preţ angro, ceea ce face ca cumpărătura să fie şi mai plăcută. În plus, primiţi şi împachetarea cu logo.
În atelierul CRYSTAL.MD puteţi personaliza orice bijuterie prin încrustare cu cristale, comanda un tablou din cristale sau repara bijuteria Dumneavoastră preferată.


CRYSTAL.MD poate fi găsit la adresele:

Sectorul Centru,
CC "Atrium", oficiu 112,
număr de contact: 
060606161
Sectorul Ciocana,
bd. Mircea cel Bătrân 28/4,
număr de contact: 069344780

No comments: