Monday, July 1, 2019

Concurs de fotografii dedicat Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019 “Încurajarea părinților – susținerea alăptării!”

Concurs de fotografii dedicat 
Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019
“Încurajarea părinților – susținerea alăptării!”


În ajunul Săptămânii Mondiale a Alăptării, Mamica Alapteaza  anunţă concurs de fotografii pe tema “Încurajarea părinților – susținerea alăptării!”. Câștigătorii vor avea premii frumoase din partea Mamica  AlapteazaCrystal.md și Vibrucol.

Condiţiile de participare în concurs:

1.    Expediaţi o fotografie cu Dumneavoastră alăptând copilaşul şi două propoziţii despre cine și cum a susținut familia dumneavoastră în alăptarea cu succes. 

Fotografiile vor fi expediate într-un mesaj privat către pagina Mămica Alăptează sau la adresa mamicaalapteaza@gmail.com până în data de 25 iulie. În mesaj indicați numele Dumneavoastră și link-ul către profilul Dvs de facebook, fără de care poza nu poate participa în concurs. În subiectul scrisorii indicați: "Concurs Mămica Alăptează.

2. În perioada 26 - 30 iulie, îndemnaţi prietenii să voteze pozele preferate din albumul de concurs. Fotografiile ce vor lua cele mai multe “like”-uri vor fi desemnate drept câştigătoare (voturile desemnat cu inimioare, zâmbete și alte emoticoane se consideră „like-uri”. Numărul de comentarii nu va fi luat în considerație);

3. Apreciaţi pagina de facebook Mămica Alăptează (dacă nu aţi făcut-o anterior);

4. Distribuiţi postarea de concurs pe pagina Dvs personală;

5. Prin expedierea pozei de concurs oferiţi acordul tăcit ca aceasta să fie publicată pe pagina Mămica Alăptează, tipărită și plasată în cadrul Deschiderii Oficiale a Săptămânii Alăptării;

6. În concurs pot participa doar cetăţenii Republicii Moldova;

7. Participanții la concurs care vor fi identificați că au solicitat voturi pe diverse grupuri sau care au like-uri de pe profile false, vor fi excluși din concurs; 

Câştigătorii vor putea ridica premiile valoroase doar în cadrul Marşului Alăptării, la Deschiderea oficială a Săptămânii Mondiale a Alăptării pe 1 august 2019 în Parcul UTM din sectorul Râșcani.

Premiile: 

I LOC 
certificat* în valoare de 600 lei pentru orice produs din magazinul Crystal.m& un cadou de la Vibrucol;

II LOC 
certificat* în valoare de 400 lei pentru orice produs din magazinul Crystal.md 
& un cadou de la Vibrucol;


III LOC 
certificat* în valoare de 200 lei pentru orice produs din magazinul Crystal.md & un cadou de la Vibrucol;

Participanţii ce se vor plasa pe locurile VI-VII vor primi o consultație individuală gratuită de la consultantele Mămica Alăptează pînă la sfîrșitul anului 2019 (orice tema care este legată cu alăptarea, de la naștere pînă la încetare, la orice consultant în alăptare) & câte un cadou de la Vibrucol

*Notă: Certificatele valorice nu pot fi schimbate în bani. 

Parteneri concursului:
și


Partenerul concursului fotografic este atelierul de creaţie şi, totodată, magazinul de bijuterii calitative din cristale SWAROVSKI - CRYSTAL.MD. Aici puteţi procura bijuterii cu amănuntul, dar la preţ angro, ceea ce face ca cumpărătura să fie şi mai plăcută. În plus, primiţi şi împachetarea cu logo. 

În atelierul CRYSTAL.MD puteţi personaliza orice bijuterie prin încrustare cu cristale, comanda un tablou din cristale sau repara bijuteria Dumneavoastră preferată.


CRYSTAL.MD se află pe adresa:  


Centru
CC"ATRIUM" of. 112 
tel.: 060606161
Ciocana
bul. Mircea cel Bătrîn 28/4 
tel.: 069344780

No comments: