Monday, August 10, 2020

Saptamana Alaptarii 2020 sau alăptarea va contribui la sănătatea planetei!

#SaptamanaAlaptarii2020 
sau alăptarea va contribui la sănătatea planetei! 

Fiecare profesie are o sărbătoare a sa. Sărbătoarea profesionistă a consultantelor în alăptare și a tuturor celor care susțin alăptarea durează tocmai o săptămână și este marcată în perioada 1-7 august, anual, începând cu anul 1990. Odată cu crearea proiectului „Mămica Alăptează”, am ținut să marcăm Săptămâna Alăptării prin evenimente frumoase, care să aducă beneficiu viitorilor și actualilor părinți, dar și un omagiu alăptării.

Saturday, August 17, 2019

Cupa menstruală - da sau nu? Informația dovedită.

Cupa menstruală - da sau nu?
Informația dovedită. 

foto: FB
Aici publicăm opinia ginecologului ucrainean Natalia Leliuh (доктор Наташа), organizator Clubului de Femei (Женский клуб)
Доктор Наташа a scris pe pagina ei in FB:
"Întrucât am primit mai multe  solicitări din partea unui Club de Femei din Moldova, vreau sa fac publică recenzia despre cupa menstruală."

Thursday, August 8, 2019

Marșul Alăptării 2019 - cum a fost

Marșul Alăptării 2019
CUM A FOST

sursa: Irina Spinei
Pentru al 5-lea an la rând, Mămica Alăptează celebrează începutul Săptămânii Mondiale a Alăptării la Chișinău printr-un mars pașnic de promovare a alăptării. În 2019, Marșul Alăptării a adunat peste 300 de părinți și tot atâția copii, care, îmbrăcați în alb, au venit să susțină cauza alăptării – drept cel mai bun început de viață.

Sunday, July 7, 2019

Seminare gratuite cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019

Seminare gratuite cu ocazia
Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019


Mămica Alăptează vă invită la o serie de seminare gratuite dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării organizate la Chișinău, Orhei și Hâncești și Cimișlia. Așteptăm gravidele și mamele cu pici în perioada 2 august - 7 august, să primeasscă informație din primă surasă referitor la alăptare, diversificarea alimentară la sugari, proceduri de ingrijire și înfrumusețare, tratamente și manipulări medicale, îngrijirrea nou-născuților, relațiile în familie, încetarea alăptării dar și despre sport și diete in timpul alăptării. 
În primieră, în ultima zi a Sătămînii Mondiale a Alăptării va fi organizat un seminar dedicat sexului după naștere. Încă o primieră va fi și seminarul pe un subiect discutat foarte des în rîndul mămicilor - somnul copilului. 

Monday, July 1, 2019

Concurs de fotografii dedicat Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019 “Încurajarea părinților – susținerea alăptării!”

Concurs de fotografii dedicat 
Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019
“Încurajarea părinților – susținerea alăptării!”


În ajunul Săptămânii Mondiale a Alăptării, Mamica Alapteaza  anunţă concurs de fotografii pe tema “Încurajarea părinților – susținerea alăptării!”. Câștigătorii vor avea premii frumoase din partea Mamica  AlapteazaCrystal.md și Vibrucol.

Фотоконкурс посвященный Международной Неделе ГВ 2019 "Поддерживая родителей — поддерживаем грудное вскармливание"

Фотоконкурс посвященный Международной Неделе ГВ 2019
"Поддерживая родителей — поддерживаем грудное вскармливание"


Mamica Alapteaza совместно с crystal.md и Vibrucol объявляет фотоконкурс к Международной Неделе грудного вскармливания-2019 "Поддерживая родителей - поддерживаем грудное вскармливание". Призы победителям конкурса – призы от Mămica Alăptează, Crystal.md и Vibrucol.

Марш в поддержку Грудного Вскармливания 2019

Марш в поддержку Грудного Вскармливания 2019

Каждый год во всем мире с 1 по 7 августа празднуют Международную Неделю Грудного Вскармливания. В этом году Mămica Alăptează организовывает Марш в поддержку Грудного Вскармливания в пятый раз. Мы приглашаем вас на Марш в поддержку Грудного Вскармливания и другие бесплатные тематические мероприятия для кормящих и беременных мам.