miercuri, 25 februarie 2015

Campania „Mămica Alăptează” susținută de mămicile din Moldova


Campania „Mămica Alăptează” susținută de mămicile din Moldova









Astăzi dăm startul unei campanii de promovare a alăptatului, iar acest început e unul cât se poate de frumos. Proiectul „Mămica Alăptează” este susținut de către mămicile din Moldova, dar și de moldovencele aflate peste hotarele țării. În semn de solidaritate, femeile ne-au expediat fotografii în care își alăptează copilașii. Unele mai frumoase decât altele, ochi de copii dulci care își privesc mamele în timp ce papă lăptic, zâmbete de bucurie! Toate acestea le descoperiți în colajul de fotografii. Mămicile alăptează pentru că e cel mai minunat lucru pe care îl pot oferi copiilor lor și e o plăcere enormă și pentru dânsele, o spun chiar ele. 



Fotografiile de mai jos demonstrează cât de frumoasă, estetică și firească este alăptarea! Vedeți cât de frumoase sunt mămicile și pruncii lor surprinși în cea mai tandră ipostază. Mămica Alăptează!



* Aceste fotografii aparțin mămicilor care ni le-au expediat, logoul proiectului este plasat pe ele în semn de solidaritate. 






























































































































































































































































Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...