sâmbătă, 11 aprilie 2015

„Mămica Alăptează” este susținută de către Asociația de Medicină Perinatală


„Mămica Alăptează” este susținută de către Asociația de Medicină Perinatală









Proiectul „Mămica Alăptează” a primit aviz de susținere din partea Asociației de Medicină Perinatală din Republica Moldova. Împreună urmează să avem o colaborare orientată spre majorarea numărului de mame care își alăptează exclusiv la sân bebelușii. Este pentru prima dată în Republica Moldova când se stabilește o colaborare între cadrele medicale și o organizație ce oferă consultare în domeniul alăptării și nemijlocit cu consultantele proiectului.



Pe această cale, aducem mulțumiri Asociației de Medicină Perinatală și, îndeosebi, Directorului de cercetare al asociației, doamnei Ala Curteanu, pentru deschiderea și entuziasmul cu care a acceptat întâlnirea noastră și colaborarea ulterioară.



Mămica Alăptează pregătește și alte noutăți frumoase, prin care o să venim în ajutor mămicilor în domeniul alăptării și lactației. Stați pe aproape, săptămâna viitoare o să anunțăm mai detaliat despre ce e vorba.





Mămica Alăptează




Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...