Wednesday, July 29, 2015

(P) Tucano Coffee susține Săptămâna Mondială a Alăptării

Tucano Coffee susține Săptămâna Mondială a AlăptăriiTucano Coffee, rețeaua internațională de coffee shop-uri, promovează în lumea întreagă filosofia sa Love.Peace.Coffee: dragostea (Love) ca sentiment, pacea (Peace) ca stare și cafeaua (Coffee) în calitate de băutură preferată.  


Din dragoste pentru mediul în care conviețuim, pentru tot ce e frumos și sănătos, Tucano Coffee a devenit în timp un cunoscut promotor al valorilor familiei și al modului sănătos de viață. Noi susținem recomandările Organizației Mondiale a Sănătății privind alăptarea bebelușilor și considerăm că nu e nimic mai sănătos pentru un bebeluș decât a fi alăptat de către mămica sa.

Și pentru că suntem în ajunul Săptămânii Mondiale a Alăptării, Tucano Coffee vine cu o ofertă specială pentru cafeaua decofeinizată, în sprijinul mămicilor în devenire sau ale celor ce alăptează. Astfel, începând cu 1 august, timp de o lună, în toate cafenelele rețelei, beneficiați de 10% reducere pentru băuturile pe bază de cafea decofeinizată.

În Tucano Coffee toate băuturile pe bază de cafea din meniu pot fi comandate și în varianta cafelei decofeinizate (sau decaf). Aceasta fiind un tip de cafea apărut ca alternativă a cafelei obișnuite, dar cu un conținut mult mai redus al cafeinei.
 
Problema privind aportul de cafeină în organismul uman apare în cazul consumului excesiv de cafea, mai ales la persoanele cu afecțiuni ale sănătății, în special ale sistemului cardio-vascular, dar și în cazul sarcinii și alăptării la femei.

Majoritatea femeilor, în aceste perioade speciale din viață, atrag o atenție sporită asupra alimentației și stilului său de viață. Și nu în zadar, întrucât se cunoaște că orice acțiune a mamei se răsfrânge asupra fătului, respectiv bebelușului. Astfel, în cazul cofeinei, aceasta trece de bariera placentei către făt, iar în timpul alăptării ajunge nu doar în sângele mamei, dar și în laptele matern. Respectiv, vă puteți pomeni cu un bebeluș mai nervos și iritabil, cu un somn dereglat. Soluția ar fi minimizarea consumului de cafea, sau chiar renunțarea la ea în condițiile indicațiilor medicului.

Tucano Coffee vine însă cu o alternativă, care cu siguranță vă va satisface simțurile dornice de aroma și gustul unei cafeluțe. Și asta datorită faptului că o cafea decafeinizată, deși are un conținut maxim redus de cafeină, manifestă aceleași gusturi și arome îmbietoare, capabile să alunge moleșeala atât de frecventă la femeile însărcinate sau proaspetele mămici.

 
În coffee shop-urile Tucano Coffee se lucrează exclusiv cu boabe de cafea de cea mai înaltă calitate Specialty Arabica 100%, proaspăt prăjite chiar în propria prăjitorie Tucano Coffee Roastery.
Iar decofeinizarea boabelor de cafea are loc printr-un proces 100% natural, pe bază de apă, prin metoda „apei elvețiene”. Acest proces permite o extracție a cafeinei de până la 99,9%, fiind totodată o metodă delicată și inofensivă de extragere a cafeinei, ce permite păstrarea gustului și aromelor cafelei.

Astfel, prin atitudinea responsabilă și grijulie, a dragostei pentru activitatea noastră și combinarea noilor tehnologii cu controlul strict al calității, reușim să oferim oaspeților noștri o cafea cu adevărat delicioasă și de calitate înaltă, pentru toate gusturile și preferințele.

Vă rămâne doar să veniți și să vă convingeți. Vă așteptăm cu drag la o ceașcă de cafea, fie ea obișnuită sau decofeinizată.

Love.Peace.Coffee.


No comments: