vineri, 18 septembrie 2015

(P) 10.000* mame FEST – distracție pentru întreaga familie




10.000* mame FEST – distracție pentru întreaga familie

















Târgul Mămicilor Fermecate” și „GoMama!” te invită la un eveniment inedit, organizat pentru prima dată în Moldova –  „{*10.000 de mame} Fest”. Petrecerea este dedicată membrilor comunității, numărul cărora este trecut de 10.000, precum și tuturor părinților și copiilor dornici de a petrece timpul util și distractiv. 


Așadar, nu rata o porție bună de distracție pentru tine și familia ta!







De ce trebuie să vii la 10.000* mame FEST?


Aici va fi o sărbătoare pentru întreaga familie. Cu spectacoletârg al creațiilor hand-made și artizanat, jocuri distractive și educative pentru copii, seminare informative, dar și multe alte surprize plăcute. Toate aceste activități sunt incluse în prețul biletului de intrare. 


Astfel, în timp ce copiii se vor distra, mămicile și tăticii se pot relaxa, pot participa la seminare și workshop-uri.






Despre organizatori:


GoMama! –  reprezintă o comunitate ce organizează sărbători pentru întreaga familie. Părinții conștienți și activi, care își doresc să petreacă timpul vesel și, totodată util cu copiii lor, dar și perechile ce abia planifică o familie, sunt mult așteptate la evenimentele GoMama!


Târgul Mămicilor Fermecate – reprezintă o comunitate online, prin intermediul căreia părinții au posibilitatea să comunice mai ușor ca oricând și să împărtășească informații utile. 


WOW - GEN Feminin Moldova – promotorii mișcării mămicilor active, entuziasmate, dinamice și dornice de a face antreprenoriat.







Preț: 120 de lei pentru întreaga familie


          80 de lei pentru o singură persoană.





10.000* mame FEST”  va avea loc pe 20 septembrie 2015, ora 11:00, în parcul UTM (lângă Patria Lukoil Râșcani). 





Puteți găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.










Sursa: eumama.md




















Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...