Monday, October 5, 2015

(P) Rochiile de noapte Lolita Linjerie - pentru zeița din tine

(P) Rochiile de noapte Lolita Linjerie - pentru zeița din tine


P! Acest articol conține plasare de produse

De multe ori noi femeile, după ce devenim mame, trecem propriile necesități pe planul doi. Petrece multe zile cu părul legat în coadă și nici nu ne mai amintim când am purtat o rochie senzuală ultima dată. Pentru că ziua unei mame e tumultoasă și plină de activități legate de copil.

Lolita Linjerie vrea să te simți din nou femeie atrăgătoare și frumoasă, senzuală și plină de suxualitate; te îndeamnă să îmbini frumos rolul de mamă cu cel de femeie și iubită. Pentru toate astea nu e nevoie să petreci ore în șir ca să te machiezi și coafezi, ci pur și simplu seara, atunci când copilul tău doarme liniștit, după ce ai făcut un duș și te așteaptă un ceai fierbinte alături de soțul tău, să lași să curgă lin pe corpul tău o splendidă rochie de noapte Lolita.

Culegând ultimile tendințe de modă Lolita Linjerie revoluționează ideea pijamalei vechi de bumbac care fac deja spre prima dimineață genunchi și care nicidecum nu-ți pune formele tale frumoase în valoare.  Pijamalele cu motive din desene animate: ursuleți, pisicuțe și rățuște trebuie să-și găsească locul doar în dulapul copiilor tăi și să-l părăsească o dată și pentru totdeauna pe al tău.

Pentru că ești FEMEIE și pentru că te caracterizează liniile fine și lenjeria dantelată, decolteurile senzuale, țeseturile transparente și jucăușe. Pentru că tu femeie, trebuie să fii zeiță în ochii bărbatului tău și așa să te percepi și tu când seara te privești în oglindă.Lolita aduce luxul dantelei și rafinamentul celor mai fine țeseturi, de pe marile podiumuri, în viața și dormitorul tău. Pentru că tu meriți o atât de mică, dar necesară plăcere, pentru că el merită să te vadă cât de frumoasă și atrăgătoare ești.


Adresa magazinelor LOLITA:

C.C. Zorile, et. 2, zona Made in Moldova
C.C Soiuz, et. 3, butic 303No comments: