joi, 14 aprilie 2016

Seminar de parenting: Creștem oameni. Construim relații


Seminar de parenting: Creștem oameni. Construim relații







A fi părinte perfect este o iluzie, pentru că nu există părinte ideal și nici copil ideal. Faptul de a fi părinte ne oferă numeroase ocazii în care ne trezim în mijlocul unei lupte dintre minte și inimă, ceea ce face creșterea unui copil asemănătoare cu mersul pe sârmă sau ne aflăm tot timpul în acel echilibru instabil foarte caracteristic inclusiv fiziologiei umane. Un singru răspuns prost ales poate face spiritul copilului să se contracte, în vreme ce comentariul potrivit îl poate face să se avânte. În fiecare moment avem de ales între a construi sau a nărui, între a crește sau a îngheța.




Omul, în esența lui, este bun. Un copil vine pe lume cu tot ceea ce are nevoie pentru a crește și a deveni omul menit să fie. Rolul nostru ca părinți este să îl însoțim în acest drum al descoperirii de sine și a creșterii intelectuale, pentru a crește un OM echilibrat.



Când ești părinte, e esențial să îţi dai seama că nu crești un miniEu, ci un spirit care pulsează cu propria lui semnătură. De aceea este foarte important să facem distincție între cine suntem noi și cine sunt copiii. Copiii nu sunt ceva ce putem poseda sau deține în vreun fel. Când știm acest lucru în adâncul sufletului nostru, ne ajustăm feul în care îi creștem la nevoile lor, în loc să îi modelăm să se potrivească nevoilor noastre.
Ce vei afla la acest seminar?


  • În primul rând vei afla principiile de bază caracteristice parentajului conștient

  • Vei afla ingredientele de bază care ajută la formarea personalității copilului

  • Cei 4 pași simpli înspre a construi o relație solidă cu copilul tău

  • Te vei conecta cu alți părinți care își doresc să relaționeze conștient



La finalul seminarului vom avea o sesiune de Întrebări și Răspunsuri, așa că veți putea veni cu întrebări pregătite de acasă.
Pentru a putea participa, vă rugăm să completați formularul de înscriere pe care îl găsiți mai jos. 
Locurile sunt limitate
Contribuția bine-venită este de 250 lei (plata se efectuează înainte de începerea seminarului)
Când: 23 aprilie, ora 10:00
Unde: Generator Hub, bd. Ştefan cel Mare 202 (Kentford, bloc 2, et.4)





Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...