duminică, 17 iulie 2016

Marșul Alăptării 2016


Marșul Alăptării 2016










În perioada 1-7 august în fiecare an este sărbătorită Săptămâna Mondială a Alăptării. În acest an Mămica Alăptează urmează tradiția de a organiza Marșul Alăptării. Alături de co-organizatorii evenimentelor dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării www.MAMA.md, vă invităm la Marșul Alăptării și la o altă serie de evenimente gratuite dedicate mămicilor care alăptează și gravidelor.







Marșul Alăptării



În data de 1 august, ora 9:00 așteptăm gravidele și mamele, tații și bunicii la Marșul Alăptării. Ne dăm întâlnire în scoarul Universității Pedagogice „Ion Creangă” ca să mergem împreună spre parcul Dendrariu, să lansăm acolo o mulțime de baloane albe - simbol al picăturilor de lapte matern și să ne delectăm cu programul festiv de după marș.











Marșul va fi urmat de o lansarea Săptămânii Mondiale a Alăptării, care include un program plin de distracții pentru adulți și copii, dar și informație utilă legată de alăptare. În cadrul evenimentul se va organiza un mic târg de jucării și accesorii handmade, dar și un târg de bunătățuri și gustoșenii. 










Oaspeți speciali ai evenimentului sunt: pediatrul și neo-natologul Mihai Stratulat, ginecologul Angela Stratulat, prezentatoarea TV Maria Marian (lista se completează). 













Alături de noi vor fi mămicile de la MAMA LIGA și o să ne delecteze cu dansuri în sling. A pregătit o serie de surprize și cadouri pentru participanții la marș. Pentru a participa la Marșul Alăptării vă rugăm să vă înregistrați AICI!








Partener general al Săptămânii Mondiale a Alăptării la Chișinău este ProTectis.















Partenerii evenimentului:




Ushastii Neani














Apa OM













Irina Spinei Photography












Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...