luni, 16 ianuarie 2017

5 motive ca să vii la workshop-ul despre alăptare pentru gravide


5 motive ca să vii la workshop-ul despre

 alăptare pentru gravide „Mămica Alăptează”







foto de la ultimul semina pentru gravider „Mămica Alăptează”. sursa: mama.md


Dăm startul workshop-urilor în noul an. Primul pe care îl organizează Mămica Alăptează este unul dedicat gravidelor. Vă invităm cu drag să vă împărtășim cea mai utilă și necesară informație despre primele ore, zile și luni de alăptare. Speaker este pre-consultantul în alăptare și fondatoarea Mămica Alăptează - Anastasia Popescu. Seminarul este prezentat în limba română. O să fim bucuroase să vă avem alături de noi pe voi, mămici cu burtici și tătici. Credem că este un eveniment la care merită să veniți și iată de ce:


1. Vă veți informa referitor la alăptare dintr-o sursă de încredere. Pentru că informația reprezintă jumătate din succes atunci când este vorba de alăptare, vă sugerăm să acordați cât mai multă atenție acestui subiect înainte de venirea pe lume a bebelușului. Mămica Alăptează emite recomandări în baza informațiilor Organizației Mondiale a Sănătății și UNICEF, de aceea puteți avea încredere în informația pe care o primiți de la noi.




2. Veți afla cum să depășiți posibilele dificultăți de care vă puteți confrunta. Pentru că, cu cât mai devreme o să puteți să vă dați seama că vă confruntaț cu o situație-problemă, cu atât mai repede veți găsi soluția și, respectiv, o veți soluționa fără să se agraveze prea mult.








Anastasia Popescu


3. Veți ști cum să înlegeți dacă bebelușul dvs. se alimentează suficient sau nu
și cum să interveniți în caz de necesitate. Veți pleca acasă înarmați cu indicatorii care vă vor face să țineți situația sub control. 




4. Veți primi susținere morală și veți pleca acasă mai încrezută în forțele proprii și în propriul corp. Corpul dvs. întodeauna își face treaba cel mai bine, dar uneori are nevoie de ajutor și cel mai mare ajutor este încrederea dvs.








mămicile la seminarul „Mămica Alăptează”



5. La sfârșitul seminarului veți putea acorda orice întrebare legată de alăptare. O puteți face și individual dacă simțiți nevoia să o faceți. După naștere puteți ține legătura cu consultanții în alăptare pentru a primi informația necesară.



BONUS! O atosferă plăcută, gustări și ceai călduț și bun :)







Vă așteptăm cu mare drag. Pentru rezervări și detalii: 069-53-66-37




















Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...