miercuri, 22 februarie 2017

5 motive ca să mergi la worksop-ul despre „Sănătate. Frumusețe. Sport în alăptare”


5 motive ca să mergi la worksop-ul despre „Sănătate. Frumusețe. Sport în alăptare”









Mămica Alăptează vă invită pe la un worshop despre sănătate, frumusețe și sport în alăptare. Speakerul evenimentului este co-fondatoarea proiectului nostru, consultant superior în alăptare și consultant de îngrijire a nou-născuților - Olga Gutium. Promitem că va fi un eveniment util și tocmai din acest motiv vă prezentăm 5 motive de ce merită să veniți:








- 1 -

Alăptarea nu trebuie să vă modifice foarte mult modul de viață. O mamă continuă să rămână femeie cu interese și hobby-uri, cu dorința de a face sport și proceduri de înfrumusețare. Olga Gutium le va pune pe toate pe polițe. Veți primi informație profesionistă despre procedurile de îngrijire și înfrumusețare pe care le puteți face în timpul alăptării. Pentru că unele dintre ele necesită o atenție sporită în această perioadă sau trebuie să cunoașteți despre acestea anumite particularități, pe care vă invităm să le aflați.






- 2 -

Sănătatea este un subiect foarte important, în fond, cel mai important. Iar sănătatea mamei este la fel de prețioasă ca și cea a bebelușului. Dacă mama are nevoie de tratamente sau intervenții și proceduri medicale, de cele mai multe ori nu este cazul să le amâne. Majoritatea acestora sunt compatibile cu alăptarea, iar, în cazuri excepționale, puteți păstra lactația, chiar dacă este nevoie să întrerupeți alăptarea pentru o perioadă determinată. Veniți să vă informați la acest subiect, cum verificați compatibilitatea ori de câte ori este nevoie și cum acționați în cazurile în care tratamentul sau intervenția nu este compatibilă cu alăptarea.












- 3 -

Multe mămici sunt deprimate de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii și după naștere. La eveniment vom vorbi nu doar despre alimentația în timpul alăptării, ci și despre acest aspect în cazul în care vă doriți să dați jos din kilograme. Tot la eveniment, veți face cunoștință cu un model de dietă compatibil cu alăptarea. 






- 4 -

Continuarea subiectului de la punctul 3 este desigur sportul. Acesta, pe lângă ajutorul pe care îl aduce în lupta cu kilogramele în plus, mai este și foarte benefic pentru sănătate. Sportul e o metodă perfectă de revigorare, de care au așa mare nevoie mamele. Practicarea sportului este nu doar compatibilă cu alăptarea, ci și chiar recomandată în această perioadă. Vă vom informa despre tipurile de sport de care vă puteți bucura dacă alăptați, cu condiția respectării câtorva particularități.






- 5 -

Evenimentul nostru este unul prietenos copiilor. Vă așteptăm împreună cu picii, aceștia vor avea spațiu unde pot petrece și ei aceste ore lângă dvs, dar și jucării cu care se pot distra. Este un eveniemtn de familie, unde puteți nu doar asimila informație utilă, ci și să vă petreceți timpul plăcut în compania altor mame și pici. Când ultima dată ați mers undeva? :)






- BONUS -

Atmosferă plăcută, ceai cald și biscuiți delicioși. Toate astea pentru voi. Vă așteptăm cu mare drag!

Mentiune! Evenimentul va fi prezentat în limba rusă, cu traducere în caz de necesitate. Prezentarea și materialele tipărite sunt în limba română și rusă.









Pentru rezervări și detalii: 060781118

















Mămica Alăptează




Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...