vineri, 17 martie 2017

5 motive ca să vii la „Cursul express de îngrijire a nou-născuților”


5 motive ca să vii la „Cursul express de îngrijire a nou-născuților”









„Cursul expres de îngrijire a nou-născuților” este un eveniment dedicat gravidelor și părinților cu bebeluși de 2-3 luni. Speakerul evenimentului este Olga Gutium - consultant superior în alăptare și consultant în îngrijirea nou-născuților. Vă așteaptă 3 ore de informație utilă și de exerciții practice.












Iată de ce merită să veniți la eveniment:



1. Veți afla care sunt așteptările unui nou-născut de la părinții săi. Cum să-i creați un mediu sigur și „cald”, în care să crească în armonie. Olga Gutium vă va informa despre tehnicile de siguranță legate de casa voastră, de la locul în care doarme copilul și până la cel în care se joacă.









2. Slingul și purtatul în brațe. Tot în cadrul seminarului o să aflați despre sistemele de purtare și în general despre purtatul în brațe și de ce au nevoie bebelușii de acest lucru. Tot în cadrul seminarului, consultanta Olga Gutium va dezminți miturile legate de purtatul în brațe.









3. Veți pleca acasă cu însușiri practice despre masajul anticolici și masajul pentru dezvoltarea bebelușului. Astfel veți putea să vă ajutați micuțul în caz de dureri de burtică. De asemenea, o să puteți face un masaj pentru dezvoltarea fizică care va fi nu numai util, ci și plăcut micului omuleț.










4. Organizarea somnului. Tot de la cursul nostru veți însuși tehnici prin care să puteți ajuta bebelușul să doarmă mai bine. Veți afla cum să creați condiții fizie și nu numai pentru un somn liniștit și odihnitor al întregii familii.







5. Băița simplă și baia de adaptare pentru copiii care au avut complicații, de exemplu, la naștere sau pur și simplu pentru bebelușii mai sensibili, care se adaptează mai greu la noul mediu. Este o tehnică ce îi calmează pe micuți și le face această trecere dintr-o lume în alta mai ușoară, dat fiind faptul că băița imită condițiile din burtică, iar asta îi face pe copii să se simtă în sigurnață.











BONUS! Veți afla multe alte lucruri utile precum: înfășatul și alăptarea la cerere. Vă așteptăm într-o atmosferă caldă, prietenoasă, cu biscuiți delicioși și ceai cald. 

















Locurile sunt limitate și au rămas foarte puține!





Pentru rezervări și detalii: 069536637










Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...