joi, 18 mai 2017

5 motive să mergi la lansarea cărții „Povestea lui Cosmin”


5 motive să mergi la lansarea cărții „Povestea lui Cosmin”








Autoarea „Poveștii lui Cosmin” - Anastasia Popescu și ilustratoare cărții Aliona Bereghici, te invită mâine, vineri, 19 mai, la ora 16:00, str. 31 august nr.115 („Pavilion” by Zen) la lansarea cărții pe care tocmai au scos-o de sub tipar. Și Mămica Alăptează vă îndeamnă să mergeți la acest eveniment și iată de ce:


1. Veți fi printre primii care o să cunoașteți „Povestea lui Cosmin”. Cartea va putea fi cumpărată de la lansare la cel mai mic preț, totodată autoarea cu drag vă va lăsa un autograf.








2. Pentru că este o lansare de carte pentru copii, evenimentul bineînțeles este Kids Friendly. Organizatorii s-au gândit și la micuții cititori, iar pentru ca nu cumva aceștia să se plictisească, au conceput activități creative pentru cei mici. Crafti sunt cei care au grijă de acest lucru. În același timp Lola's Craft au pregătit câteva cadouri pentru cei mici, dar și jucării spre vânzare.



3. Poftele și foamea celor mici este și ea importantă, așa că organizatorii au gândit și gustoșenii pentru cei mici, dar și pentru cei mari.  Fără plictiseală și fără foame la eveniement :)







4. E o posibilitate frumoasă pentru copii și mame să socializeze și să petreacă seara de vineri într-o comapnie plăcută. 



5.  Veniți să aflați din secretele creării acestei cărți, de la Anastasia Popescu și Aliona Bereghici.




Intrarea la eveniment este


GRATUITĂ!




Când? Vineri, 19 mai, Ora 16:00


Unde? „Pavilion” by Zen, str. 31 august nr.115


Ajungeți până la „Delice D'ange” de lângă Teantrul „Licurici”


și de acolo urmați indicatoarele









Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...