duminică, 14 mai 2017

Află secretul absolut fantastic din „Povestea lui Cosmin”


Află secretul absolut fantastic 


din „Povestea lui Cosmin”









Fondatoarea Mămica Alăptează - Anastasia Popescu de curând și-a încheiat activitatea în cadrul proiectului nostru. A simțit că a venit timpul să întoarcă pagina și să facă ceea ce i-a plăcut din totdeauna - să scrie. Nu pleacă prea departe de mame și copii, acum scrie pentru ei povești. 



Din dorința de-a dărui fiului său o poveste a lui și celorlalți copii o carte frumoasă, Anastasia a scris „Povestea lui Cosmin” este istorioara unui băiețel apărut pe lume din multă, multă iubire. Într-o zi Cosmin a decis să se nască și așa a început marea lui aventură. 









Cosmin a învățat să gângurească, să meargă de-a bușilea și apoi pe două picioare. A inventat cântatul cu lingura în cratiță și a descoperit desenul, care de-a dreptul l-a încântat. Cel mai mult îi plăcea să deseneze rachete, așa, mama i-a spus un secret absolut fantastic despre o rachetă magică! Care e acela? Aflați alături de micuții cititori în „Povestea lui Cosmin care va fi lansată la Chișinău pe 19 mai, ora 16:00, str. 31 august nr.115 (lângă Teatrul „Licurici”).








Ilustrații: Aliona Bereghici

Cartea este viu și drăgălaș ilustrată de către Aliona Bereghici, cea care a dat poveștii culoare și imagine. Ilustrațiile sunt pline de obrăjori rumeni, zâmbte și mici ghidușii. O carte cu multă culoare! Aflați mai multe despre ilustratoarea Aliona Bereghici, AICI!



Vă invităm cu drag la lansarea, unde cartea va putea fi cumpărată la un preț special. În același timp puteți primi un autograf din partea autoarei, dar și asculta și întreba cum a fost pentru Anastasia Popescu și Aliona Bereghici să de-a viață acestei povești.










Pe cei mici îi aștreaptă la lansarea de carte creioane colorate și alte activități pentru copii din parte CRAFTI, baloane de săpun și gustoșenii din partea casei și tombolă cu jucării de la Lola's Craft! ;)








„Povestea lui Cosmin” poate fi cumpărată:














* Pentru cei aflați peste hotare o pot comanda de la „Galerie Moldave a Paris


cu livrarea în toată lumea ;)















Vă așteptăm cu drag!





Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...