luni, 10 iulie 2017

Marșul Alăptării 2017



Marșul Alăptării 2017















În perioada 1-7 august în fiecare an este sărbătorită Săptămâna Mondială a Alăptării. În acest an Mămica Alăptează urmează tradiția de a organiza Marșul Alăptării. Alături de co-organizatorii evenimentelor dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării www.MAMA.md, vă invităm la Marșul Alăptăriiși la o altă serie de evenimente gratuite dedicate mămicilor care alăptează și gravidelor.







În data de 1 august, ora 9:00 așteptăm gravidele și mamele, tații și bunicii împreună cu copilaşii la Marșul Alăptării. Ne dăm întâlnire în scuarul Universității Pedagogice „Ion Creangă” ca să mergem împreună spre parcul Dendrariu, să lansăm acolo o mulțime de baloane albe - simbol al picăturilor de lapte matern și să ne delectăm cu programul festiv de după marș.














 Marșul va fi urmat de o lansarea Săptămânii Mondiale a Alăptării, care include un program plin de distracții pentru adulți și copii, dar și informație utilă legată de alăptare. 

În cadrul evenimentul se va organiza un mic târg de jucării și accesorii handmade, dar și un târg de bunătățuri și gustoșenii.











Vom avea organizat şi o zonă în care veţi primi consultaţii personale gratuite de la consultanţii noştri. Ca şi în anii precedent vom socializa şi ne vom distra alături de familie şi copii. 



Vă rugăm să respectaţi dress-code-ul alb (cel puţin partea de sus).











Vă aşteptăm să marcăm sărbătoarea alăptării 


şi să primiţi informative utilă despre alăptare şi creşterea copiilor! 



Pentru a vă înregistra la marş, vă rugăm să vă înregistraţi aici.



Pagina de facebook a evenimentului. 




Organizatori:




















Parteneri








































Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...