joi, 6 aprilie 2017

5 motive să vii la workshop-ul despre încetarea alăptării cu Alina Șmurun



5 motive să vii la workshop-ul 

despre încetarea alăptării













Încetarea alăptării este un subiect important, dar din păcate i se acordă mult prea puțină atenție, chiar și pe site-urile de specialitate. Mămica Alăptează vă invită la un workshop dedicat acestui subiect. Este unul dintre cele mai solicitate, dar și mai ample seminare pe care le prezentăm. Noi zicem, cu mâna pe inimă, că merită să veniți și iată de ce:









1. Veți primi informație din partea unui profesionist. Alina Șmurun - speakerul evenimentului, este consultant superior în alăptare și consilier în psihologia perinatală. Încetarea alăptării este în mică măsură tehnic legată de lactație și în mare parte de psihologie pură. Când este vorba despre sfârșirea procesului de alăptare, inevitabil intră în joc relația copil-părinte. Un profesionist cu studii în psihologie este mai mult decât binevenit în acest sens. 





2. Veți primi recomandări legate de situația individuală, iar la sfârșitul evenimentului primiți și informație tipărită referitoare la cele mai importante momente menționate în cadrul atelierului. În timpul evenimentului, puteți acorda orice întrebare legată de subiectul încetării alăptării. Pe lângă toate astea, veți face și schimb de experiență cu alte mame.







Alina Șmurun


3. Veți însuși schema de acțiune pentru a înceta alăptarea. În cadrul evenimentului, speakerul va vorbi despre: 


- cum organizăm alăptarea după 1 an (dacă există necesitatea);


- cum învățăm copilul să adoarmă și să doarmă fără sân;


- cum renunțăm la alăpările de noapte (înțărcarea de noapte);


- cum înțelegem când suntem noi, ca mame, pregătite, dar și copiii, pentru încetarea alăptării. Perioade nefavorabile înțărcării. Vârsta optimă pentru aceasta;


- acțiuni indicate și contraindicate;


- corpul mamei în perioada încetării alăptării;


- de ce nu este recomandată înțărcarea bruscă și riscurile acesteia;


- mituri despre încetarea alăptării. 





4. Veți primi susținere morală. Știm cât de puternică este presiunea socială atunci când este vorba de alăptare, dar mai ales de încetarea alăptării. Uneori este dificil singure să facem față la insistențele celor din jur, de aceea susținerea este importantă. Promitem că veți pleca de la workshop mai încrezută decât veți veni:) .





5. Păstrați legătura cu  spekearul evenimentului Alina Shmurun și echipa Mămica Alăptează și după workshop. În acest sens, puteți reveni oricând cu întrebări sau precizări.








BONUS! Vă așteptăm într-o atmosferă caldă și primitoare, cu gustări și ceai cald.













Notă: Evenimentul este prezentat în limba rusă cu traducere în caz de necesitate. Prezentarea este în limba română, iar informația tipărită disponibilă în română și rusă.





Vă așteptăm cu drag!








Pentru rezervări și detalii: 069536637








Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...