vineri, 28 iulie 2017

Cum a fost la „Marșul Alăptării 2016” (FOTO. VIDEO)Cum a fost la „Marșul Alăptării 2016”

Mămica Alăptează alături de www.mama.md vă invită cu drag la a treia ediție a „Marșului Alăptării” și deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017 ce va urma după marș. Anul trecut a fost o sărbătore frumoasă, iar voi ați venit atâți cât nici nu ne-am așteptat. Vă mulțumim pentru susținerea voastră, pentru zâmbetele și emoțiile pe care le-am creat împreună. Iar pentru cei care încă stau la dubii dacă să vină sau nu și anul acesta, noi vă prezentăm cum a fost anul trecut și de ce se merită să veniți și la ediția din 2017.
Peste 160 de mame, tați și bunicuțe împreună cu picii lor au luat parte la sărbătoarea noastră din 2016. 


La invitația Mămica Alăptează a venit multă lume frumoasă, iar unii dintre ei s-au ales și cu o diplomă de „Ambasador al Alăptării” decernată de A.O. Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării. Vezi aici lista ambasadorilor!
Ne-au încântat cu dansul în sling mămicile și picii de la Mama Liga în frunte cu Mirela Urusciuc.
Evenimentul a avut loc în Parcul Dendrariu, acesta a fost împărțit în câteva zone, inclusiv zona de târg, zona de gustări, zona de joacă pentru copii și zona de odihnă. 

Iar copii și părinții au avut parte de un târg, fotografii și multă distracție.Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017 la Chișinău va avea loc pe 1 august și va fi marcată prin Marșul Alăptării. Locația: Scuarul Universității Pedagogice „Ion Creangă”
Ora: 9:00, pornirea 9:30 spre Parcul Dendrariu

Pentru a participa la Marșul Alăptării vă rugăm să vă înregistrați aici:https://goo.gl/forms/LiRdyOZYGJD14XUq1

În Parcul Dendrariu între 10:00 - 13:00 va avea loc lansarea oficială a Săptămânii Mondiale a Alăptării, urmată de un program interactiv pentru toată familia.

Vă așteptăm mămici cu burtici, cu pici, tătici, bunici și bone cu copii!
Veniți să sărbătorim și promovăm împreună alăptarea și totodată să aflați informație utilă despre alăptare!


DRESS CODE - Îmbrăcăminte albă!

Pentru maxima comoditate, vă rugăm să luaţi păturele pentru a sta la umbră pe iarbă :)

Organizatori: Mămica Alăptează şi MAMA.MD.
Parteneri: Colief, Irina Spinei Photography, Smart Start Kids Academy, apa OM.


Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...