duminică, 29 iulie 2018

Albul e culoarea perfectă pentru vară! Cum să te îmbraci la Marșul Alăptării 2018
Albul e culoarea perfectă pentru vară! 
Cum să te îmbraci la
Marșul Alăptării 2018

Marșul Alăptării este evenimentul inedit, organizat de Mămica Alăptează și mama.md, care marchează începutul Săptămânii Mondiale a Alăptării la Chișinău. Părinți și viitori părinți cu copii, bunei și toți cei care susțin alăptarea ca fiind cel mai natural început de viață vor merge pe 1 august, începând cu ora 17:00 într-un marș pașnic cu baloane albe, semne ale picăturilor laptelui matern. Totul se va întâmpla în acest an în parcul UTM de la Rîșcani.
Cum să-ți etalezi ținuta dacă ești o graviduță, mamă care alăptează sau care deja (sau încă) nu mai alăptează, luând în considerație dress-code-ul tradițional al evenimentului – îmbrăcămintea albă? Am selectat câteva exemple relevante, stilate și foarte drăguțe.


1.Optează pentru haine din țesături naturale, care te vor proteja pe timp de căldură.2. Poți combina albul cu flori sau accesorii colorate pentru a sublinia individualitatea.
3. IA este una din alegerile perfecte, aceasta combină țesături naturale, are ornamente frumoase, însă este și comodă pentru mamele care își alăptează odorașii.4. Puteți alege o rochie albă complet sau florată la poale sau combina tricouri albe și pantaloni albi lungi sau scurți.
5. Și nu uitați de pălării de soare! Pentru voi și pentru cei mici, un accesoriu indispensabil pe timp de vară!


Pe 1 august veniți la Marșul Alăptării 2018 împreună cu toată familia în parcul industrial UTM, începând cu ora 17:00. Pentru a vă înregistra la eveniment, click AICI. Eveniment organizat de Mămica Alăptează și mama.md.


Parteneri: BB Cream, Smart Start Kids Academy, Ушастый Нянь, B’sweet, OM kids, Mam&Me, Irina Spinei Photography, Antos Cosmetică Naturală, FitMami, Crystal.md by Swarovski, Equilibra, Asociația Transportatorilor Auto, Diaconia, Domik, Universitatea Tehnică a Moldovei.


Parteneri informaționali – EA.md, Ask a Mom, Târgul Mămicilor Fermecate.Nata Levițchi - event manager MASăptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...