duminică, 22 iulie 2018

Marșul Alăptării 2018 - socializăm impreuna!Marșul Alăptării 2018În perioada 1-7 august în fiecare an este sărbătorită Săptămâna Mondială a Alăptării. În acest an Mămica Alăptează urmează tradiția de a organiza Marșul Alăptării. Alături de co-organizatorii evenimentelor dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării www.MAMA.md, vă invităm la Marșul Alăptării și la o altă serie de evenimente gratuite dedicate mămicilor care alăptează și gravidelor.În data de 1 august, ora 17:00 așteptăm gravidele și mamele, tații și bunicii împreună cu copilaşii la Marșul Alăptării. Ne dăm întâlnire la intrare în Parcul Industrial al UTM (str. Studenților intersecție cu bd Moscovei, sectorul Râșcani) ca să mergem împreună spre Parcul Industrial al UTM (pornirea 17:30), să lansăm acolo o mulțime de baloane albe - simbol al picăturilor de lapte matern și să ne delectăm cu programul festiv de după marș.


 Marșul va fi urmat de lansarea Săptămânii Mondiale a Alăptării, care include un program plin de distracții pentru adulți și copii, dar și informație utilă legată de alăptare. 

Vom avea organizat şi o zonă în care vor fi oferite consultaţii gratuite de la consultanţii Mămica alăptează. În primieră consultațiile oferite vor fi nu doar în alăptare, dar în masaj pediatric. Ca şi în anii precedenți, participanții vor socializa și vor distra alături de familie și copii. Vă rugăm să respectaţi dress-code-ul alb (cel puţin partea de sus).

Pentru maxima comoditate, vă rugăm să luaţi pături pentru a sta la umbră pe iarbă.

Locul evenimentului va fi împărţit pe zone:
1. Scena


2. Zonă chill-out
3. Zonă pentru copii4. Zonă cu fotostanduri


5. Zonă de frumusețe, sănătate și sport pentru mămici


6. Zona consultaţiilor gratuite în întrebări legate de alăptare


Vă așteptăm mămici cu burtici, cu pici, tătici, bunici și bone cu copii!
Veniți să sărbătorim și promovăm împreună alăptarea și totodată să aflați informație utilă despre alăptare!Pentru a vă înregistra la marş, vă rugăm să vă înregistraţi aici.Pagina de facebook a evenimentului.Vezi aici cum a fost Marșul Alăptării în anii precedenți:Marșul Alăptării 2015

Marșul Alăptării 2016

Marșul Alăptării 2017
Organizatori:

Parteneri


Parteneri informaționali
Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...