luni, 1 iulie 2019

Marșul Alăptării dedicat Săptămânii Mondiale a Alăptării 2019
Marșul Alăptării dedicat Săptămânii
Mondiale a Alăptării 2019În perioada 1-7 august în fiecare an este sărbătorită Săptămâna Mondială a Alăptării. În acest an Mămica Alăptează urmează tradiția de a organiza Marșul Alăptării. Vă invităm la Marșul Alăptării și la o serie de evenimente gratuite dedicate gravidelor și mămicilor care alăptează.
În data de 1 august, ora 17:30 așteptăm gravidele, mamele, tații și bunicii împreună cu copilaşii la Marșul Alăptării. Ne întâlnim la intrare în Parcul Industrial al UTM (str. Studenților intersecție cu bd Moscovei, sectorul Râșcani) ca să mergem împreună spre Parcul Industrial al UT(pornirea 18:00), să lansăm acolo o mulțime de baloane albe - simbol al picăturilor de lapte matern și să ne delectăm cu programul festiv de după marș.Imediat după Marș va urma de lansarea Săptămânii Mondiale a Alăptării, care include un program plin de distracții pentru adulți și copii, dar și informație utilă despre alăptare. 


Vom avea organizat şi o zonă dedicată unde se vor fi oferi consultaţii gratuite de către consultanţii Mămica alăptează. În primieră consultațiile oferite vor fi atât despre alăptare, cât și despre masaj pediatric. La fel ca și în anii precedenți, participanții vor avea posibilitatea să socializeze și să se distreze împreună cu familiile și copiii. 

Vă rugăm să respectaţi dress-code-ul alb (cel puţin partea de sus).


Pentru avea un confort maxim, vă rugăm să luați cu dvs pături. Astfel, veți putea sta așezați la umbră pe iarbă. 
Locul evenimentului va fi împărţit pe zone:
1. Scena
2. Zonă chill-out
3. Zonă pentru copii
4. Zonă cu panouri foto
5. Zonă de frumusețe, sănătate și sport pentru mămici


6. Zona consultaţiilor gratuite în întrebări legate de alăptare


Vă așteptăm mămici cu burtici, cu pici, tătici, bunici și bone cu copii!
Veniți să sărbătorim și promovăm împreună alăptarea și totodată să aflați informație utilă despre alăptare!Pentru a vă înregistra la marş, vă rugăm să vă înregistraţi aici.Pagina de facebook a evenimentului.Vezi aici cum a fost Marșul Alăptării în anii precedenți:
Marșul Alăptării 2015

Marșul Alăptării 2016

Marșul Alăptării 2017

Marșul Alăptării 2018 (1)

Marșul Alăptării 2018 (2)

Marșul Alăptării 2018 (3)

Video 2018


Organizator:ParteneriParteneri informaționali: 

Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...