miercuri, 15 februarie 2017

Raport de activitate „Mămica Alăptează” pentru anul 2016









Mămica Alăptează a făcut totalurile pentru activitatea sa din 2016. În anul care a trecut au beneficiat de consultațiile specialiștilor de la „Mămica Alăptează” - 2729 de mame doar din consultațiile la domiciliu, la telefon și cele private on line. De asemenea, la workshop-urile noastre au participat în jur de 860 de mame și tați, iar la „Marșul Alăptării” 2016 au venit peste 160 de părinți.





Consultanții „Mămica Alăptează” au făcut totalurile activității pe care au desfășurat-o în 2016. Astfel Alina Șmurun, Olga Gutium, Anastasia Popescu, Oxana Lacoia, Ludmila Caracalceva și Natalia Zabudskaia au avut împreună în 2016:




Consultații on line - 1483


Consultații la telefon - 780


Consultații la domiciliu - 466


Worshop-uri și seminare - 43 (860 de participanți)


Articole scrise despre alăptare - 26


Au participat la conferințe - 6


Au participat la seminare de calificare - 3


„Marșul Alăptării” (1 august) - 160 de participanți
















Anul 2016 a fost unul fructuos pentru „Mămica Alăptează”, întru cât a luat naștere Asociația Obștească (A.O.) „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării” în frunte cu președintele organizației Alina Șmurun și fondatorii Anastasia Popescu, Olga Gutium, Oxana Lacoia și Natalia Zabudskaia.







Anul trecut consultanții noștri nu numai că și-au mărit rândurile, ci și cei deja existenți și-au majorat gradul de instruire. Alina Șmurun - a devenit mentor pentru membrii grupului de susținere a alăptării din cadrul „AKEV”, Olga Gutium a devenit consultant superior în alăptare (consultant după AKEV), Ludmila Karacalceva a devenit consultant în alăptare (consultant stagiar după AKEV) și Anastasia Popescu a primit titlul de pre-consultant în alăptare (membru a grupului de susținere a alăptării după AKEV).







În perioada 1-7 august cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării, Mămica Alăptează împreună cu portatul MAMA.md a organizat o serie de evenimente dedicate alăptării. Săptămâna Mondială a Alăptării a fost deschisă pe 1 august, marcată prin „Marșul Alăptării”. La evenimente din cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării 2016 au participat în jur de 300 de părinți și invitați. Tot în cadrul acelorași evenimente, „Mămica Alăptează” a desemnat Ambasadorii Alăptării.





































„Mămica Alăptează” aduce mulțumiri pentru sprijin și susținere partenerilor media generali www.mama.md, deasemenea partenerilor media - Ask a Mom și Clubului Părinților Conștienți , nu în ultimul rând tuturor partenerilor comerciali cu care a avut încheiate colaborări de succes. Aducem mulțumiri speciale tuturor părinților care ne sunt alături zi de zi și care ne ajută să credem că putem mai mult, este și meritul vostru. Mulțumim!





Mămica Alăptează




Săptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...