luni, 5 februarie 2018

Raport de activitate „Mămica Alăptează” pentru anul 2017


Mămica Alăptează a făcut totalurile pentru activitatea sa din 2017. În anul care a trecut au beneficiat de consultațiile specialiștilor de la „Mămica Alăptează” - 3421 de mame doar din consultațiile la domiciliu, la telefon și cele private on line. De asemenea, la workshop-urile noastre au participat în jur de 1360 de mame și tați, iar la „Marșul Alăptării” 2017 au venit peste 250 de participanţi.

Consultanții „Mămica Alăptează” au făcut totalurile activității pe care au desfășurat-o în 2017. Astfel Alina ȘmurunOlga Gutium, Oxana Lacoea, Ludmila Caracalceva și Natalia Zabudskaia au avut împreună în 2017:
Consultații on line - 1795


Consultații la telefon - 996


Consultații la domiciliu - 630


Worshop-uri și seminare - 68 (1360 de participanți)


Articole scrise pe site-ul Mămica Alăptează - 52


Au participat la conferințe - 2

Traininguri pentru medici - 1


Au participat la seminare de calificare - 4


„Marșul Alăptării” (1 august) - 250 de participanți

Şezătoarea "Alăptarea - dragoste la patrat"


Şezătoarea "Alăptarea - dragoste la patrat"


Workshop pentru viitoarele mame


Workshop pentru viitoarele mame


Workshop "Curs-expres pentru îngrijirea nou-născuţilor"

 Anul acesta
consultantele Mămica Alăptează au participat, în premieră pentru ţara
noastră,  într-un proiect de informare a
cadrelor medicale şi mămicilor din teritoriul de peste Nistru, proiect
organizat de Biroul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în Moldova. În acest proiect au participat 3 consultantele Mămica alaptează: Alina Şmurun, Olga Gutium, Oxana Lacoea.
Olga Gutium, sursa: pagina OMS in Republica Moldova 


Alina Şmurun, sursa: pagina OMS in Republica Moldova 


Oxana Lacoea, sursa: pagina OMS in Republica Moldova 

În anul 2017 în  echipa noastră a venit  Nata
Leviţchi, calculată
și
responsabilă.
Astazi Nata Leviţchi este event-manager şi motorașul
proiectului Mămica Alăptează. 
Nata Leviţchi, event-manager proiectului

În perioada 1-7 august cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării, Mămica Alăptează împreună cu portatul MAMA.md a organizat o serie de evenimente dedicate alăptării. Săptămâna Mondială a Alăptării a fost deschisă pe 1 august, marcată prin „Marșul Alăptării”. La evenimente din cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării 2016 au participat mai mult de 400 de părinți și invitați. Tot în cadrul acelorași evenimente, „Mămica Alăptează” a desemnat Ambasadorii Alăptării.Deschiderea Săptămânii Mondiale a
Alăptării la Chişinău
, parcul
Dendrariu

 Fotografii de la concurs oganizat cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017


Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017


Marşul Alăptării 2017


Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017


Marşul Alăptării 2017
Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017Spre marele nostru regret, Anastasia Popescu, fondatoarea proiectului a emigrat în anul 2017 peste hotare, dar şi din îndepărtare, reuşeşte să susţină moral proiectul, iar noi ţinem minte şi îi mulţumim pentru tot efortul, timpul şi dăruirea oferită proiectului Mămica Alăptează. 

Anastasia Popescu, fondatoare proiectului

„Mămica Alăptează” aduce mulțumiri pentru sprijin și susținere partenerilor media generali www.mama.md, de asemenea partenerilor media - Ask a Mom, Târgul Mamicilor Fermecate, Târgul Mămicilor Non-Stop, nu în ultimul rând tuturor partenerilor comerciali cu care a avut încheiate colaborări de succes. Aducem mulțumiri speciale tuturor părinților care ne sunt alături zi de zi și care ne ajută să credem că putem mai mult. Mulțumim!


Mămica AlăpteazăSăptămâna Mondială a Alăptării 2022

Alăptarea reprezintă cel mai natural început de viață Pentru al 8lea an la rând echipa Mămica Alăptează a celebrat Săptămâna Alăptării prin ...